Έλεγχος ποιότητας

Το a Messiniako παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 27ο C, κάτω από συνεχείς ελέγχους ποιότητας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας ακολουθούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι και διαδικασίες σύμφωνα με τα πρότυπα του HACCP και ISO 22000:2005, ώστε να διασφαλιστεί ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που αποδίδουν το πλούσιο άρωμα, την ισορροπημένη γεύση και το ιδιαίτερο πράσινο-χρυσό χρώμα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδο.